Középhaladó szint

A tanfolyam megkezdése feltételhez kötött!

A középhaladó szintre való csatlakozás előfeltétele legalább egy félév anyagának elsajátítása a

Elképzelhető, hogy neked már van máshonnan szerzett zouk tapasztalatod. Ebben az esetben kérlek, egyeztess tanároddal, hogy hogyan tudsz csatlakozni a középhaladó órákhoz. 

Mi vár rád a középhaladó szinten?

Már rengeteg zouk mozdulat és alapfigura áll rendelkezésünkre. Jelenleg ismered az alaplépéseket, és ezeket magabiztosan tudod kombinálni az alapvető lépéssorokkal és mozdulatokkal. Ismered lunge lépéskombinációt és a boneca mozdulatot is, magabiztosan hullámzol előre-hátra, jobbra-balra, föl és le is.

Ezen a szinten elkezdjük egymással kombinálni a mozdulatokat és lépéssorokat. Megtanulunk váltani az alapmozdulatok között.

Ezen a szinten elő kell vennünk a kreativitásunkat, hiszen a lehetséges kombinációk száma tovább növekszik. Az alapverziókat szinesebbé tesszük azok külöféle módozataival. Picit kiszinezzük az alapokat. Rájuk sem fogsz ismerni, mire a végére érsz. :)

A tanfolyam elvégzésével stabilan váltasz a mozdulatok között, és az alap lépéssorokat különféle változatokban is tudod majd táncolni.

Hidd el, nem fogsz unatkozni. Ezen a szinten szívem szerint már kötelezővé tenném a bulikat. De remélem, hogy önként is nagy örömmel táncoljátok majd amit itt megtanultatok.

Ezen a szinten is számtalan élményben gazdag órát kívánok nektek!

Szeretettel,

Eszti :)

ZOUK PASSION CLUB | +36 70 606 - 7545 | info@zoukpassion.hu | www.zoukpassion.hu
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!