Kezdő szint

A tanfolyam megkezdése feltételhez kötött!

A kezdő szintre való csatlakozás előfeltétele a legalapvetőbb lépések ismerete.
Ezeket a havonta ismétlődő 4 órás intenzív alapozó workshopokon tanulhatod meg.
Hogy bekerülhess a következő ilyen workshopra, töltsd ki a

Miről szól a kezdő tanfolyam?

A alapozó workshopon már megtanultuk az alaplépésket, és tudunk navigálni a parketten, és már csak ritkán lépünk egymás lábára. Nos innen indulunk. Ez az elvárás, ha a kezdő tanfolyamon koptatnád a parkettet. :)

Na de hová juthatunk a tanfolyam különféle témáinak elsajátítása során?

Nézzük először, hogy technikailag hogyan épül fel a tanfolyam, és miért is lehetséges bármelyik hónapban csatlakozni? - Azért mert a zouk viszonylag kevés, igazán alapvető lépésre épít. Ezt a néhány alaplépést pedig megtanultuk az előkészítő workshopon. Most minden egyes témát kizárólag erre a tudásra építve fogunk továbbvinni.

Sorra vesszük azokat a lépéssorokat amelyeket a zouk táncos alavetőnek tekint. De a zouk a gazdag mozdulatvilágáról híres, és mivel számtalan mozdulatot el kell sajátítanunk, már ezen a szinten bele kell vágnunk.

Lesznek hullámok, forgások, suhanás, simulás, közeledés, távolodás de a legtöbbet a nyolcasról fogsz hallani tőlem, hiszen ez a zouk alapja. Nem véletlenül szerepel a legtöbb zouk logoban a végtelen szimbóluma. :)

A kezdő szinten jelenleg 32 különböző tananyag szerint fejlesztheted tánctudásodat, ami folyamatosan bővül, hiszen a kombinációk száma még a kevésnek mondható alaplépéssel kombinálva is elég magas.

Igyekszem megteremteni a lehetőségét annak, hogy ezeket te is rendszerbe foglalva, átlátható formában tudd elsajátítani, és olyan kötésekkel kerüljön a memóriádba, hogy azt könnyedén bármikor elő tudd hívni. Ez főleg a vezető szemszögéből fontos.

Tehát gyakorlatilag az alaplépésekbe ágyazva megtanuljuk az alap lépéssorokat és az alapmozdulatokat. Itt még nem fogjuk őket egymással kombinálni, azt meghagyjuk a következő szintre. :) A szint végére tudni fogsz minimum 24 különálló figurát, és legalább 8 különböző konbinációt, amely biztos sikert jelent neked a táncparketten.

Nos remélem, hogy ez az utazás számodra is hasonlóan élvezetes lesz, mint számomra. Részemről igyekszem neked a lehető leglogikusabban átadni, amit erről a táncról én megtapasztaltam.

Nagyon sok sikerélményben gazdag zouk órát kívánok neked ezen a szinten!

Szeretettel:

Eszti :)

ZOUK PASSION CLUB | +36 70 606 - 7545 | info@zoukpassion.hu | www.zoukpassion.hu
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!